Folders van Sligro

Laatste folderupdate: 10-05-2022

Sligro folder - Schoon & Fris

Geldig: 12 mei t/m 30 mei

Deze Sligro folder - Schoon & Fris met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Sligro special - BBQ

Geldig: 12 mei t/m 30 mei

Deze Sligro special - BBQ met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Sligro folder - Non Food

Geldig: 12 mei t/m 30 mei

Deze Sligro folder - Non Food met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Sligro folder - Sportcafetaria's en cafés

Geldig: 12 mei t/m 30 mei

Deze Sligro folder - Sportcafetaria's en cafés met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Sligro folder - Restaurants en hobbychefs

Geldig: 12 mei t/m 30 mei

Deze Sligro folder - Restaurants en hobbychefs met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Sligro folder - Wijn

Geldig: 12 mei t/m 30 mei

Deze Sligro folder - Wijn met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Sligro folder - BBQ & Terras

Geldig: 31 mrt. t/m 22 aug.
Trending

Deze Sligro folder - BBQ & Terras met actuele aanbiedingen is nog 94 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sligro folder online staat?
Al 24.363 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sligro folder online staat?
Al 12.347 mensen gingen u voor

Promoties bij Sligro

Download de gratis app met 900+ winkels

Sligro folders en promoties

Sligro, onderdeel van de Sligro Food Group N.V, is één van de grootste foodservice zelfbedieningsgroothandels met 50 vestigingen en 8 distributiecentra in de Benelux. Wekelijks geeft Sligro een aantal promo folders uit zoals de Sligro Food folder, de Non-Food folder, de Food Vers folder met een groot aantal promoties uit het totale assortiment. Dit Sligro assortiment bestaat uit een ruim aanbod van meer dan 60.000 food- en non-food artikelen, aangevuld met vers artikelen zoals brood, banket, groente, vlees en vis. Sligro richt zich vooral op grootverbruikers, cateraars, grote- en kleinschalige horeca, bedrijfsrestaurants, recreatiebedrijven, pompshops, het midden- en kleinbedrijf en de institutionele markt, zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Alle Sligro vestigingen zijn dan ook alleen toegankelijk met de Sligro Klantenkaart, die u gratis kunt aanvragen in één van de vestigingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare en complete groothandel voor uw bedrijf kijk dan eens in één van de Sligro folders voor de laatste promoties en kortingen of breng eens een bezoekje aan één van de vestigingen bij u in de buurt. Let op: Sligro heeft een eigen bezorg service. Alle informatie over de Sligro vestigingen, de openingsuren, de Sligro promofolders met de webshop kunt u vinden op: www.sligro.nl