Black Friday aanbiedingen van Sligro

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Sligro

Laatste folderupdate : 3/19/23

Sligro folder

Geldig: 23 Mar t/m 8 Apr

Deze Sligro folder met recente promoties is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Sligro en bespaar op uw aankopen bij Sligro.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sligro folder online staat?
Al 19.569 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sligro folder online staat?
Al 19.620 mensen gingen u voor

Black Friday Sligro deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Sligro Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Sligro tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Sligro deals! Schrijf u nu in voor de Sligro nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Sligro. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Sligro winkels, vindt u op Sligro website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Sligro

Wanneer begint Black Friday bij Sligro?

Black Friday promoties van Sligro zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Sligro. De Sligro folder geldig van 23-03-2023 t/m 08-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Sligro?

Tijdens Black Friday heeft Sligro dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Sligro bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Sligro verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Sligro voor meer informatie over de actuele levertijden.

Sligro Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Sligro Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0