Folders van Makita

Makita folder

Geldig: 21 nov. t/m 20 dec.

Deze Makita folder met recente promoties is nog 17 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makita en bespaar op uw aankopen bij Makita.

Makita folder

Geldig: 24 okt. t/m 31 mrt.

Deze Makita folder met recente promoties is nog 119 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makita en bespaar op uw aankopen bij Makita.

Makita folder

Geldig: 4 okt. t/m 31 dec.

Deze Makita folder met recente promoties is nog 28 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makita en bespaar op uw aankopen bij Makita.

time
Makita Nog 16 dagen geldig

Bekijk de Makita folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Makita folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Makita winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Makita en betaal nooit meer teveel. Makita heeft in België 491 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Makita folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 21-11-2023 t/m 20-12-2023. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Schimmelvlekkenreiniger schuimspray hetzij, Gamma radiatorfolieplakband dubbelzijdig 5m en Kegel microled wit/warm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Makita nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Makita.

Als u in de Makita folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Bouwen en verbouwen, zoals Brico, Van Cranenbroek of Hubo. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Makita soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Makita website.

Veelgestelde vragen over Makita

Is er een Makita winkel in Oostende?

Op zoek naar een Makita winkel in Oostende of bij u in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Makita in Oostende voor u verzameld. Let op voordat u naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van uw Makita winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Makita in Oostende nu open?

De Makita winkel in Oostende heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op uw Oostende filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle promoties uit de folder ook verkrijgbaar in de Makita in Oostende?

De aanbiedingen van deze week uit de Makita folder met 21-11-2023 t/m 20-12-2023 zijn geldig in jouw Makita winkel in Oostende. De beste aanbiedingen in Makita Oostende zijn: Schimmelvlekkenreiniger schuimspray hetzij, Gamma radiatorfolieplakband dubbelzijdig 5m en Kegel microled wit/warm.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingsuren van Makita in Oostende?

De huidige openingstijden van Makita in Oostende vind u gemakkelijk door uw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van uw Makita winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Makita in Oostende?

Makita heeft zeer goede promoties zoals Schimmelvlekkenreiniger schuimspray hetzij, Gamma radiatorfolieplakband dubbelzijdig 5m en Kegel microled wit/warm, dat we begrijpen dat u deze wilt scoren bij Makita in Oostende. Helaas zit een Makita winkel niet altijd in de buurt, geef uw locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Oostende.


Mocht er geen Makita gevestigd zijn in Oostende, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwen en verbouwen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingsuren van Makita tijdens koopzondag?

De openingstijden van Makita in Oostende zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kunt u altijd zien of een Makita winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon
Toon alle...

Makita promo's

🛍️ Makita folders: 3
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Bouwen en verbouwen
🕰️ Laatste folderupdate: 21-11-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw