Black Friday Makita deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Makita Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Makita tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Makita deals! Schrijf u nu in voor de Makita nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Makita. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Makita winkels, vindt u op Makita website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Makita

Is er een Makita winkel in Leuven?

Op zoek naar een Makita winkel in Leuven of bij u in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Makita in Leuven voor u verzameld. Let op voordat u naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van uw Makita winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Makita in Leuven nu open?

De Makita winkel in Leuven heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op uw Leuven filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle promoties uit de folder ook verkrijgbaar in de Makita in Leuven?

De aanbiedingen van deze week uit de Makita folder met 21-11-2023 t/m 20-12-2023 zijn geldig in jouw Makita winkel in Leuven. De beste aanbiedingen in Makita Leuven zijn: Schimmelvlekkenreiniger schuimspray hetzij, Gamma radiatorfolieplakband dubbelzijdig 5m en Kegel microled wit/warm.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingsuren van Makita in Leuven?

De huidige openingstijden van Makita in Leuven vind u gemakkelijk door uw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van uw Makita winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Makita in Leuven?

Makita heeft zeer goede promoties zoals Schimmelvlekkenreiniger schuimspray hetzij, Gamma radiatorfolieplakband dubbelzijdig 5m en Kegel microled wit/warm, dat we begrijpen dat u deze wilt scoren bij Makita in Leuven. Helaas zit een Makita winkel niet altijd in de buurt, geef uw locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Leuven.


Mocht er geen Makita gevestigd zijn in Leuven, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Bouwen en verbouwen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingsuren van Makita tijdens koopzondag?

De openingstijden van Makita in Leuven zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kunt u altijd zien of een Makita winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon
Toon alle...

Makita Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Makita Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw