Folders van Pelckmans België

Pelckmans folder

Geldig: 20 feb t/m 26 feb

Deze Pelckmans folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Pelckmans klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Pelckmans folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Pelckmans filialen.

time
Pelckmans Nog 1 dag geldig

Bekijk de Pelckmans folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Pelckmans folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Pelckmans folder en promoties

Vijver- en tuincentrum Pelckmans is een keten vijver- en tuincentra met 3 vestigingen in België. Samen geven zij iedere maand een mooie folder uit met aantrekkelijke aanbiedingen en promo's, Daarnaast heeft Pelckmans ook een mooie webshop, waar u het hele assortiment ook gemakkelijk online kan bestellen. Dit assortiment bestaat o.a. uit een compleet aanbod vijver- en aquariumartikelen, tuinartikelen, tuinmeubelen, tuinhout, tuingereedschappen en planten van goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Pelckmans voor een goed advies en juiste service. Kijk daarom, als u een vijver wilt aanleggen of nieuwe tuinmeubelen wilt aanschaffen, eens in de Pelckmans promo folder voor de laatste promoties en seizoen promo's of bestel direct online in de uitgebreide webshop. Of kijk in de Outlet voor nog meer scherpe aanbiedingen. Meer informatie over de Pelckmans promo folder, openingsuren, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.pelckmans.net

Uw Pelckmans winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Pelckmans en betaal nooit meer teveel. Pelckmans heeft in België 3 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Pelckmans folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 20-02-2024 t/m 26-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Anjer (Dianthus 'Pink Kisses'), Elho Jazz bloempotten en Anjer (Dianthus) ‘Oscar’ in pot Ø 10,5 cm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Pelckmans nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Lommel, Rijkevorsel, Turnhout of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Pelckmans.

Als u in de Pelckmans folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Tuin en dier, zoals AVEVE, Intratuin of Maxi Zoo. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Pelckmans soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Pelckmans website.

Veelgestelde vragen over Pelckmans

Waar vind ik de Pelckmans folder van volgende week?

In de Pelckmans folder volgende week vind je de Pelckmans aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Pelckmans folder van deze week?

De Pelckmans folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Pelckmans folder geldig van 20-02-2024 t/m 26-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Pelckmans ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Pelckmans?

Pelckmans heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Pelckmans vindt u terug in de Pelckmans folder van 20-02-2024 t/m 26-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Pelckmans. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Anjer (Dianthus 'Pink Kisses'), Elho Jazz bloempotten en Anjer (Dianthus) ‘Oscar’ in pot Ø 10,5 cm

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Pelckmans in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Pelckmans. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Pelckmans?

Op de website van Pelckmans kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Pelckmans vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Pelckmans wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Pelckmans?

Bij Pelckmans kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Pelckmans te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Pelckmans folder van 20-02-2024 t/m 26-02-2024

close-icon close-icon

Is Pelckmans nu open?

De Pelckmans vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Pelckmans bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Pelckmans-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Pelckmans de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Pelckmans hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Pelckmans vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Pelckmans voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Pelckmans folder van 20-02-2024 t/m 26-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Pelckmans pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Pelckmans vestigingen zijn er in België?

Pelckmans heeft diverse filialen, op de website van Pelckmans vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Pelckmans in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Pelckmans, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Pelckmans, kan u surfen naar de website van Pelckmans. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Pelckmans voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Pelckmans promo's

🛍️ Pelckmans folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Tuin en dier
🕰️ Laatste folderupdate: 21-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw