Black Friday folders van Pelckmans

Laatste folderupdate: 21/02/2024

Pelckmans folder

Geldig: 20 feb t/m 26 feb

Deze Pelckmans folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Pelckmans klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Pelckmans folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Pelckmans filialen.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Pelckmans folder online staat?
Al 37.646 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Pelckmans deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Pelckmans Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Pelckmans tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Pelckmans deals! Schrijf u nu in voor de Pelckmans nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Pelckmans. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Pelckmans winkels, vindt u op Pelckmans website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Pelckmans

Wanneer begint Black Friday bij Pelckmans?

Black Friday promoties van Pelckmans zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Pelckmans. De Pelckmans folder geldig van 20-02-2024 t/m 26-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Pelckmans?

Tijdens Black Friday heeft Pelckmans dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Natvoer voor katten fhn instinctive 12x 85 g

PETREBELS KRABPAAL TULSA 83 L 48 x B 35 x H 83 cm

Natvoer voor honden met eend- en kalkoenvlees

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Pelckmans bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Pelckmans verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Pelckmans voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Pelckmans Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Pelckmans Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw