Folders van Picard

Laatste folderupdate: 09-05-2022

Picard folder

Geldig: 9 mei t/m 31 mei
Trending

Deze Picard folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Picard en bespaar op uw aankopen bij Picard.

Picard folder

Geldig: 9 mei t/m 29 mei

Deze Picard folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Picard en bespaar op uw aankopen bij Picard.

Picard folder

Geldig: 9 mei t/m 29 mei
Trending

Deze Picard folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Picard en bespaar op uw aankopen bij Picard.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Picard folder online staat?
Al 38.943 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Picard folder online staat?
Al 39.119 mensen gingen u voor

Promoties bij Picard

Download de gratis app met 900+ winkels

Picard folder en promoties

Picard is al meer dan 40 jaar een bekende fabrikant en leverancier van diepvriesproducten met ruim 16 winkels in België. Daarnaast is het hele Picard assortiment, wat bestaat uit ruim 1000 diepvriesartikelen, ook verkrijgbaar in de webshop. Elke maand geven zij een mooie folder of catalogus uit met diverse promoties en nieuwe artikelen in het assortiment. Dit assortiment, wat veelal bedacht en ontwikkeld is door Picard bestaat uit ongeveer 1000 smakelijke voedingsmiddelen van topkwaliteit, variërend van heerlijke voorgerechten tot verrassende desserts. Dus bent u op zoek naar ingrediënten voor het bereiden van een heerlijke feestmaaltijd voor elke gelegenheid, kijk dan eerst even in de Picard promo folder of op de site. De Picard folder Globe Fooding In deze folder vindt u iedere maand een groot aantal aanbiedingen en promoties van een keur aan diepvriesartikelen, zoals vlees, kip, vis, schelpdieren en garnalen, aardappelvariaties, groentes, pasta’s, soepen, gebak en ijs. Hiermee maakt u thuis makkelijk en snel een complete maaltijd, van voorgerecht tot dessert. Bovendien heeft Picard ieder seizoen aantrekkelijke promoties, waardoor elk gerecht ook nog eens erg voordelig is. Bekijk dus voor u naar de winkel gaat even de folder met alle aanbiedingen en recepten of bestel direct online. Online bestellen uit de folder Want online bestellen is ook mogelijk in de uitgebreide Picard webshop. Hier vindt u naast het complete assortiment ook alle promoties en kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht. Picard zorgt er dan voor dat alles thuis wordt afgeleverd. Hiermee wint u tijd en geld en heeft u toch iedere dag een nieuwe smaak. Alle informatie, zoals de winkeladressen, openingsuren, de promofolder, de catalogus en de webshop kunt u vinden op: www.picard.be 

Veelgestelde vragen over Picard

Wat kan je online bestellen bij Picard?

Om het meest actuele assortiment van Picard te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Picard folder van 09-05-2022 t/m 31-05-2022