Folders van Scapino België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Scapino folder online staat?
Al 43.060 mensen gingen u voor

Bekijk de Scapino folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Scapino folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Scapino folder en promoties

Scapino, onderdeel van de Macintosh Retail group, is één van de grootste winkelketens op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen met ruim 30 winkels in België en een aantrekkelijke online shop. Scapino biedt een kwalitatief en trendy assortiment dames-, heren- en kinderschoenen en mode voor scherpe prijzen. Kijk in de Scapino promo folder voor de laatste aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de Scapino webshop. “Scapino: Dat loont”. Meer informatie over de Scapino winkels, openingsuren incl. zondagopening, de online promo folder en de Scapino webshop vindt u op: www.scapino.nl

Uw Scapino winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Scapino en betaal nooit meer teveel. Scapino heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Scapino nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Scapino.

Als u in de Scapino folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Scapino soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Scapino website.

Veelgestelde vragen over Scapino

Waar vind ik de Scapino folder van volgende week?

In de Scapino folder volgende week vind je de Scapino aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Scapino folder van deze week?

De Scapino folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Scapino ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Scapino?

Scapino heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Scapino vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Scapino. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Scapino in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Scapino. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Scapino?

Op de website van Scapino kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Scapino vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Scapino wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Scapino?

Bij Scapino kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Scapino te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Scapino nu open?

De Scapino vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Scapino bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Scapino-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Scapino de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Scapino hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Scapino vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Scapino voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Scapino pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Scapino vestigingen zijn er in België?

Scapino heeft diverse filialen, op de website van Scapino vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Scapino in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Scapino, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Scapino, kan u surfen naar de website van Scapino. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Scapino voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Scapino promo's

🛍️ Scapino folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 03-01-2022
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw