Kippenblokjes

Geldig: 11 feb. t/m 24 feb.
Deze promotie is verlopen!
Spar Colruyt
Spar Colruyt

Kippenblokjes

Deze promotie is verlopen!
€ 10,79
€ 8,79
Actuele Kippenblokjes promotie bij Spar Colruyt uit de folder van 11-02 t/m 24-02.
Geldig: 11 feb. t/m 24 feb.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Spar Colruyt folder of Spar Colruyt website zijn leidend.
Laatste update: 25-02-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Spar Colruyt folder

Spar Colruyt folder

Nog 10 dagen geldig

Kippenblokjes promotie en online acties uit de actuele Spar Colruyt folder

Deze Kippenblokjes is nu in de aanbieding bij Spar Colruyt. Bekijk ook de actuele Spar Colruyt folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Kippenblokjes online via Spar Colruyt website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Kippenblokjes aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Kippenblokjes promotie in de Spar Colruyt folder van volgende week?

Wanneer is Kippenblokjes in de aanbieding? of "ik wil weten of Kippenblokjes volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Kippenblokjes in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Kippenblokjes komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Kippenblokjes in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Spar Colruyt reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.