Black Friday Y.A.S. deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Y.A.S. Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Y.A.S. tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Y.A.S. deals! Schrijf u nu in voor de Y.A.S. nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Y.A.S.. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Y.A.S. winkels, vindt u op Y.A.S. website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Y.A.S.

Wanneer begint Black Friday bij Y.A.S.?

Black Friday promoties van Y.A.S. zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Y.A.S.. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Y.A.S.?

Tijdens Black Friday heeft Y.A.S. dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Jurk

Knuffeldoek

Zwangerschaps

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Y.A.S. bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Y.A.S. verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Y.A.S. voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Y.A.S. Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Y.A.S. Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw