Black Friday aanbiedingen van AliExpress

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van AliExpress

Laatste folderupdate : 4/2/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste AliExpress folder online staat?
Al 42.241 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday AliExpress deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe AliExpress Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van AliExpress tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday AliExpress deals! Schrijf u nu in voor de AliExpress nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij AliExpress. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de AliExpress winkels, vindt u op AliExpress website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van AliExpress

Wanneer begint Black Friday bij AliExpress?

Black Friday promoties van AliExpress zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van AliExpress. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van AliExpress?

Tijdens Black Friday heeft AliExpress dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Ventsmart

Baby- en kinderkleding

Aanbiedingen baby en kind

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van AliExpress bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door AliExpress verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van AliExpress voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

AliExpress Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 AliExpress Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0