Black Friday AliExpress deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe AliExpress Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van AliExpress tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday AliExpress deals! Schrijf u nu in voor de AliExpress nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij AliExpress. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de AliExpress winkels, vindt u op AliExpress website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van AliExpress

Wanneer begint Black Friday bij AliExpress?

Black Friday promoties van AliExpress zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van AliExpress. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van AliExpress?

Tijdens Black Friday heeft AliExpress dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

HEMA Naadloze Sporttop Light Support Zwart (zwart)

HEMA Kinderblouse Met Ruffle Paars (paars)

HEMA Takkie Damespyjama Micro Zwart (zwart)

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van AliExpress bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door AliExpress verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van AliExpress voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

AliExpress Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 AliExpress Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw