Folders van Bazarland België

Bazarland folder

Geldig: 21 feb t/m 3 mrt

Deze Bazarland folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Bazarland klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Bazarland folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Bazarland filialen.

time
Bazarland Nog 4 dagen geldig

Bekijk de Bazarland folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Bazarland folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Bazarland winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Bazarland en betaal nooit meer teveel. Bazarland heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Bazarland folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 21-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: HEMA Kinder Strandlaken 80x140 Zeemeermin (roze), longlasting nagellak 115 en dekbedovertrek zeemeermin wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Bazarland nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Bazarland.

Als u in de Bazarland folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Warenhuis, zoals HEMA, Molecule of Yess. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Bazarland soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Bazarland website.

Veelgestelde vragen over Bazarland

Waar vind ik de Bazarland folder van volgende week?

In de Bazarland folder volgende week vind je de Bazarland aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Bazarland folder van deze week?

De Bazarland folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Bazarland folder geldig van 21-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Bazarland ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Bazarland?

Bazarland heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Bazarland vindt u terug in de Bazarland folder van 21-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Bazarland. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: HEMA Kinder Strandlaken 80x140 Zeemeermin (roze), longlasting nagellak 115 en dekbedovertrek zeemeermin

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Bazarland in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Bazarland. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Bazarland?

Op de website van Bazarland kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Bazarland vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Bazarland wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Bazarland?

Bij Bazarland kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Bazarland te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Bazarland folder van 21-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Bazarland nu open?

De Bazarland vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Bazarland bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Bazarland-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Bazarland de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Bazarland hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Bazarland vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Bazarland voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Bazarland folder van 21-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Bazarland pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Bazarland vestigingen zijn er in België?

Bazarland heeft diverse filialen, op de website van Bazarland vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Bazarland in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Bazarland, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Bazarland, kan u surfen naar de website van Bazarland. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Bazarland voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Bazarland promo's

🛍️ Bazarland folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Warenhuis
🕰️ Laatste folderupdate: 19-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw