Folders van Carmi België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Carmi folder online staat?
Al 37.141 mensen gingen u voor

Bekijk de Carmi folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Carmi folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Carmi folder en promoties

Carmi is al sinds 1954 een bekende modezaak in België met 4 winkels en een overzichtelijke webshop. Elke maand geven zij een mooie folder uit met een overzicht van het assortiment en een aantal aantrekkelijke promoties. Was Carmi van oorsprong alleen een schoenenwinkel, de afgelopen jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met mode voor het hele gezin. Carmi is nu hét shopadres geworden in de regio met meer dan 300 topmerken in schoenen, handtassen, kleding en accessoires onder één dak. En wat u ook koopt, bij Carmi kunt u altijd rekenen op een persoonlijke service en advies door ervaren medewerkers. Bent u dus op zoek naar een paar nieuwe sneakers, boots, een trendy winterjas of een nieuw shirt, kijk dan eens in de Carmi promofolder voor alle promo’s en aanbiedingen of bestel uw kleding of schoenen direct online in de uitgebreide webshop, die 24/7 voor u is geopend. Alle informatie over de Carmi winkels, de openingsuren, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.carmi.be
Uw Carmi winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Carmi en betaal nooit meer teveel. Carmi heeft in België 3 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Carmi nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Aubel, Bierbeek, Zemst of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Carmi.

Als u in de Carmi folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Carmi soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Carmi website.

Veelgestelde vragen over Carmi

Waar vind ik de Carmi folder van volgende week?

In de Carmi folder volgende week vind je de Carmi aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Carmi folder van deze week?

De Carmi folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Carmi ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Carmi?

Carmi heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Carmi vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Carmi. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Carmi in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Carmi. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Carmi?

Op de website van Carmi kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Carmi vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Carmi wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Carmi?

Bij Carmi kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Carmi te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Carmi nu open?

De Carmi vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Carmi bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Carmi-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Carmi de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Carmi hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Carmi vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Carmi voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Carmi pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Carmi vestigingen zijn er in België?

Carmi heeft diverse filialen, op de website van Carmi vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Carmi in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Carmi, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Carmi, kan u surfen naar de website van Carmi. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Carmi voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Carmi promo's

🛍️ Carmi folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 04-02-2021
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw