Black Friday folders van Cevo

Laatste folderupdate: 27/02/2024

Cevo folder

Geldig: 29 feb t/m 27 mrt

Deze Cevo folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Cevo klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Cevo folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Cevo filialen.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Cevo folder online staat?
Al 42.913 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Cevo deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Cevo Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Cevo tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Cevo deals! Schrijf u nu in voor de Cevo nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Cevo. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Cevo winkels, vindt u op Cevo website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Cevo

Wanneer begint Black Friday bij Cevo?

Black Friday promoties van Cevo zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Cevo. De Cevo folder geldig van 29-02-2024 t/m 27-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Cevo?

Tijdens Black Friday heeft Cevo dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

SCREEN GEMOTORISEERD

DEXTER GEREEDSCHAPS KOFFER

Trampoline 305 cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Cevo bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Cevo verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Cevo voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Cevo Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Cevo Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw