Black Friday folders van Juntoo

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Juntoo folder

Geldig: 6 jun. t/m 20 jun.

Deze Juntoo folder met recente promoties is nog 12 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Juntoo en bespaar op uw aankopen bij Juntoo.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Juntoo folder online staat?
Al 44.040 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Juntoo folder online staat?
Al 55.222 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Juntoo deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Juntoo Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Juntoo tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Juntoo deals! Schrijf u nu in voor de Juntoo nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Juntoo. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Juntoo winkels, vindt u op Juntoo website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Juntoo

Wanneer begint Black Friday bij Juntoo?

Black Friday promoties van Juntoo zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Juntoo. De Juntoo folder geldig van 06-06-2023 t/m 20-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Juntoo?

Tijdens Black Friday heeft Juntoo dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

ALSTER TOILETROLHOUDER Ø12 x H49 cm

Cactus

Hornfiol sierkussen

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Juntoo bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Juntoo verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Juntoo voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Juntoo Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Juntoo Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0