Folders van Klingel België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Klingel folder online staat?
Al 30.964 mensen gingen u voor

Bekijk de Klingel folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Klingel folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Klingel folder en promoties

Klingel is een van de grotere internationale postorderbedrijven met vestigingen in 8 Europese landen en een internationale webshop. Elk seizoen geven zij een mooie promo folder of catalogus uit met de nieuwste collectie, de laatste trends, tips en ideeën en een aantal promoties. Het Klingel assortiment bestaat uit: dames-, heren-, en kindermode, schoenmode, sieraden, beauty & wellness en wonen & huishouden. En ook dames met een maatje meer kunnen hier goed terecht. Klingel hanteert scherpe prijzen met een prima service, zoals een soepele retour regeling en gespreide betalingsregeling. Vandaar dat shoppen bij Klingel steeds populairder wordt. Bent u op zoek naar een nieuwe outfit, een comfortabele jeans of trendy sneakers kijk dan eens in de Klingel promo folder voor de laatste promoties en acties of bestel direct online in de uitgebreide webshop. En let ook eens op de jaarlijkse Solden, voor nog meer kortingen en rode prijzen. Alle informatie over het Klingel assortiment, de online folder en de catalogus kunt u vinden op : www.klingel.be 

Uw Klingel winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Klingel en betaal nooit meer teveel. Klingel heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Klingel nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Klingel.

Als u in de Klingel folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Klingel soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Klingel website.

Veelgestelde vragen over Klingel

Waar vind ik de Klingel folder van volgende week?

In de Klingel folder volgende week vind je de Klingel aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Klingel folder van deze week?

De Klingel folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Klingel ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Klingel?

Klingel heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Klingel vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Klingel. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Klingel in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Klingel. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Klingel?

Op de website van Klingel kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Klingel vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Klingel wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Klingel?

Bij Klingel kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Klingel te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Klingel nu open?

De Klingel vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Klingel bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Klingel-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Klingel de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Klingel hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Klingel vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Klingel voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Klingel pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Klingel vestigingen zijn er in België?

Klingel heeft diverse filialen, op de website van Klingel vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Klingel in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Klingel, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Klingel, kan u surfen naar de website van Klingel. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Klingel voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Klingel promo's

🛍️ Klingel folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 03-04-2020
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw