Folders van Kruidvat in Izegem

2 Filialen

Kruidvat folder

Geldig: 29 Nov t/m 11 Dec

Deze Kruidvat folder met recente promoties is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Kruidvat en bespaar op uw aankopen bij Kruidvat.

Kruidvat filialen in Izegem

Kruidvat folders
Kruidvat Krekelmotestraat 62 8870 Izegem
openingsuren
Kruidvat folders
Kruidvat Marktstraat 32-34 8870 Izegem
openingsuren
Download de gratis app met 900+ winkels

Kruidvat adressen en openingsuren in Izegem

U vindt hier alle Kruidvat adressen en de bijbehorende openingsuren van Kruidvat in Izegem. Hierdoor weet u altijd of de Kruidvat bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Izegem en komt u niet voor een gesloten deur te staan. Naast deze informatie, vindt u hier ook de nieuwste Kruidvat folder in Izegem en actuele aanbiedingen, zodat u nooit een korting misloopt. Mocht u meer informatie zoeken over de Kruidvat in Izegem of in de buurt, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Kruidvat website.

Veelgestelde vragen over Kruidvat

Is er een Kruidvat winkel in Izegem?

Op zoek naar een Kruidvat winkel in Izegem of bij u in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Kruidvat in Izegem voor u verzameld. Let op voordat u naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van uw Kruidvat winkel voor de juiste informatie.

Is de Kruidvat in Izegem nu open?

De Kruidvat winkel in Izegem heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op uw Izegem filiaal te drukken

Zijn alle promoties uit de folder ook verkrijgbaar in de Kruidvat in Izegem?

De aanbiedingen van deze week uit de Kruidvat folder met 29-11-2022 t/m 11-12-2022 zijn geldig in jouw Kruidvat winkel in Izegem. De beste aanbiedingen in Kruidvat Izegem zijn: Toy story figuren, Scar clay face mask, evil queen face serum en Vaseline 2x handcreme hand & nail 75 ml 1+1 gratis.

Wat zijn de openingsuren van Kruidvat in Izegem?

De huidige openingstijden van Kruidvat in Izegem vind u gemakkelijk door uw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van uw Kruidvat winkel te vinden.

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Kruidvat in Izegem?

Kruidvat heeft zeer goede promoties zoals Toy story figuren, Scar clay face mask, evil queen face serum en Vaseline 2x handcreme hand & nail 75 ml 1+1 gratis, dat we begrijpen dat u deze wilt scoren bij Kruidvat in Izegem. Helaas zit een Kruidvat winkel niet altijd in de buurt, geef uw locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Izegem.


Mocht er geen Kruidvat gevestigd zijn in Izegem, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Beauty en parfumerie.

Wat zijn de openingsuren van Kruidvat tijdens koopzondag?

De openingstijden van Kruidvat in Izegem zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kunt u altijd zien of een Kruidvat winkel geopend is op zondag.

Toon alle...