Black Friday folders van Picard

Laatste folderupdate: 4/01/2024

Picard folder

Geldig: 3 jan t/m 29 feb
Trending

Deze Picard folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Picard klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Picard folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Picard filialen.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Picard folder online staat?
Al 52.226 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Picard deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Picard Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Picard tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Picard deals! Schrijf u nu in voor de Picard nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Picard. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Picard winkels, vindt u op Picard website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Picard

Wanneer begint Black Friday bij Picard?

Black Friday promoties van Picard zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Picard. De Picard folder geldig van 03-01-2024 t/m 29-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Picard?

Tijdens Black Friday heeft Picard dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

LA FIGURINE POP POKÉMON

LES TROLLS 3

Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Picard bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Picard verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Picard voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Picard Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Picard Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw