Black Friday aanbiedingen van Proximus

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Proximus

Laatste folderupdate : 4/2/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Proximus folder online staat?
Al 39.382 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Proximus deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Proximus Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Proximus tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Proximus deals! Schrijf u nu in voor de Proximus nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Proximus. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Proximus winkels, vindt u op Proximus website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Proximus

Wanneer begint Black Friday bij Proximus?

Black Friday promoties van Proximus zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Proximus. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Proximus?

Tijdens Black Friday heeft Proximus dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Projector lsp3 freestyle

Philips stoomcentrale / centrale vapeur

Telefusion LED-TV 24''

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Proximus bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Proximus verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Proximus voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Proximus Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Proximus Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0