Black Friday folders van Specialized

Laatste folderupdate : 18/05/2023

Specialized folder

Geldig: 17 mei t/m 31 mei

Deze Specialized folder met recente promoties is nog 4 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Specialized en bespaar op uw aankopen bij Specialized.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Specialized folder online staat?
Al 48.342 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Specialized folder online staat?
Al 51.780 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Specialized deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Specialized Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Specialized tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Specialized deals! Schrijf u nu in voor de Specialized nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Specialized. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Specialized winkels, vindt u op Specialized website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Specialized

Wanneer begint Black Friday bij Specialized?

Black Friday promoties van Specialized zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Specialized. De Specialized folder geldig van 17-05-2023 t/m 31-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Specialized?

Tijdens Black Friday heeft Specialized dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

ROCKRIDER VÉLO VTT ST 530 JAUNE 27,5"

BTWIN VTT ENFANT ROCKRIDER ST 900 24 POUCES 9-12 ANS ROUGE

ROCKRIDER VÉLO VTT CROSS COUNTRY XC 120 CADRE ALU ROUGE

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Specialized bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Specialized verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Specialized voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Specialized Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Specialized Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0