Black Friday folders van X2O

Laatste folderupdate : 9/09/2023

X2O folder

Geldig: 9 sep. t/m 6 okt.
Trending

Deze X2O folder met recente promoties is nog 16 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van X2O en bespaar op uw aankopen bij X2O.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste X2O folder online staat?
Al 48.397 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste X2O folder online staat?
Al 24.708 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday X2O deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe X2O Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van X2O tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday X2O deals! Schrijf u nu in voor de X2O nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij X2O. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de X2O winkels, vindt u op X2O website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van X2O

Wanneer begint Black Friday bij X2O?

Black Friday promoties van X2O zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van X2O. De X2O folder geldig van 09-09-2023 t/m 06-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van X2O?

Tijdens Black Friday heeft X2O dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van X2O bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door X2O verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van X2O voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

X2O Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 X2O Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0