Folders van Xooon

Laatste folderupdate: 15-10-21

Xooon folder

Geldig: 14 okt. t/m 10 nov.

Deze Xooon folder met actuele aanbiedingen is nog 20 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Xooon en bespaar op je aankopen bij Xooon.

Xooon folder

Geldig: 1 okt. t/m 27 okt.
Trending

Deze Xooon folder met actuele aanbiedingen is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Xooon en bespaar op je aankopen bij Xooon.

Xooon folder

Geldig: 12 apr. t/m 31 dec.
Trending

Deze Xooon folder met actuele aanbiedingen is nog 71 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Xooon en bespaar op je aankopen bij Xooon.

Xooon folder

Geldig: 10 jan. t/m 31 dec.
Trending

Deze Xooon folder met actuele aanbiedingen is nog 72 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Xooon en bespaar op je aankopen bij Xooon.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Xooon folder online staat?
Al 54.805 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Xooon folder online staat?
Al 29.244 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Xooon folder en promoties

XOOON is een jonge keten meubelzaken met ruim 29 winkels in België en een uitgebreide webshop. Elke maand geven zij een promo folder uit met een aantal aantrekkelijke promoties en acties. Daarnaast geven zij elk seizoen een mooi lookbook uit met een overzicht van het assortiment en nieuwe artikelen.  XOOON voert een trendy en eigenzinnig assortiment meubelen, accessoires en verlichting voor de woonkamer. Men richt zich op de jonge en jong voelende consument, die weet wat ze wil. Want zij geloven, dat u gelukkig wordt van een interieur, dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. XOOON biedt goede kwaliteit met volledige garantie voor scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een nieuwe interieur, een nieuwe kast of een nieuwe eethoek, kijk dan eens in de XOOON promotie folder voor de laatste aanbiedingen en promoties of ga naar de site. Of kijk eens in de jaarlijkse Solden voor nog meer voordeel. “ XOOON, betaalbaar design”. Meer informatie over de XOOON winkels, openingsuren incl. zondag opening, de XOOON collection en de online folder kunt u vinden op: www.xooon.be