Black Friday folders van Eldi

Laatste folderupdate: 1/02/2024

Eldi folder

Geldig: 31 jan t/m 29 feb
Trending

Deze Eldi folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Eldi klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Eldi folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Eldi filialen.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Eldi folder online staat?
Al 48.112 mensen gingen u voor

Black Friday Eldi deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Eldi Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Eldi tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Eldi deals! Schrijf u nu in voor de Eldi nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Eldi. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Eldi winkels, vindt u op Eldi website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Eldi

Wanneer begint Black Friday bij Eldi?

Black Friday promoties van Eldi zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Eldi. De Eldi folder geldig van 31-01-2024 t/m 29-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Eldi?

Tijdens Black Friday heeft Eldi dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Universele TV/ monitor muurbeugel

Muursteun draaibaar

FRIAC Diepvriezer H185 cm B60cm 274L

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Eldi bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Eldi verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Eldi voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Eldi Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Eldi Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw