Black Friday folders van Kiabi

Laatste folderupdate : 26/04/2023

Kiabi folder

Geldig: 25 apr. t/m 22 jun.

Deze Kiabi folder met recente promoties is nog 17 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Kiabi en bespaar op uw aankopen bij Kiabi.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kiabi folder online staat?
Al 48.590 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kiabi folder online staat?
Al 57.751 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Kiabi deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kiabi Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kiabi tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kiabi deals! Schrijf u nu in voor de Kiabi nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Kiabi. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Kiabi winkels, vindt u op Kiabi website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kiabi

Wanneer begint Black Friday bij Kiabi?

Black Friday promoties van Kiabi zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kiabi. De Kiabi folder geldig van 25-04-2023 t/m 22-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kiabi?

Tijdens Black Friday heeft Kiabi dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kinder slip

Dames hipster

Kinder boxer

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kiabi bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kiabi verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kiabi voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kiabi Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kiabi Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0