Folders van Kiabi België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kiabi folder online staat?
Al 37.748 mensen gingen u voor

Bekijk de Kiabi folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Kiabi folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Kiabi folder en promoties

Kiabi is Europees marktleider in kleding voor het hele gezin met 500 winkels in Europa, waarvan 5 in België. Daarnaast is het hele assortiment ook online te bestellen in de uitgebreide webshop. Elke maand geven zij een mooie folder of lookbook uit met een overzicht van de nieuwe collectie en een aantal promoties. Kiabi biedt hippe mode aan dames, heren en kinderen voor kleine prijzen. Maar ook voor babykleding, zwangerschapskleding, lingerie en woonaccessoires bent u bij Kiabi aan het juiste adres. “Kiabi, mode voor kleine prijzen.” Kijk op de Kiabi folder voor de laatste aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de Kiabi.be webshop. En vergeet ook de jaarlijkse Solden niet met kortingen tot wel 70 %. Meer informatie over het Kiabi assortiment, de bestelmogelijkheden, de promoties en de webshop kunt u vinden op: www.kiabi.be

Uw Kiabi winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Kiabi en betaal nooit meer teveel. Kiabi heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Kiabi nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Kiabi.

Als u in de Kiabi folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Kiabi soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Kiabi website.

Veelgestelde vragen over Kiabi

Waar vind ik de Kiabi folder van volgende week?

In de Kiabi folder volgende week vind je de Kiabi aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Kiabi folder van deze week?

De Kiabi folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Kiabi ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Kiabi?

Kiabi heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Kiabi vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Kiabi. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Kiabi in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Kiabi. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Kiabi?

Op de website van Kiabi kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Kiabi vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Kiabi wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Kiabi?

Bij Kiabi kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Kiabi te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Kiabi nu open?

De Kiabi vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Kiabi bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Kiabi-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Kiabi de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Kiabi hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Kiabi vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Kiabi voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Kiabi pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Kiabi vestigingen zijn er in België?

Kiabi heeft diverse filialen, op de website van Kiabi vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Kiabi in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Kiabi, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Kiabi, kan u surfen naar de website van Kiabi. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Kiabi voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Kiabi promo's

🛍️ Kiabi folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 13-12-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw