Black Friday folders van Peltri

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Peltri folder online staat?
Al 57.127 mensen gingen u voor

Black Friday Peltri deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Peltri Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Peltri tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Peltri deals! Schrijf u nu in voor de Peltri nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Peltri. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Peltri winkels, vindt u op Peltri website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Peltri

Wanneer begint Black Friday bij Peltri?

Black Friday promoties van Peltri zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Peltri. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Peltri?

Tijdens Black Friday heeft Peltri dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Lay's partymix 412.5 gram

Sandalen voor baby’s

Jurk voor dames

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Peltri bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Peltri verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Peltri voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Peltri Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Peltri Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0