Download de gratis app met 900+ winkels

Citroën promofolder en brochures

Citroën, opgericht in 1919 door André Citroen en nu onderdeel van de PSA Group, is sindsdien uitgegroeid tot één van de bekendste Franse automerken met ongeveer 100 verdelers in België en een mooie webshop. Elke keer als er een nieuw model op de markt komt geven zij een mooie promofolder of brochure uit met een overzicht van de verschillende uitvoeringen, kleuren, prijzen en technische informatie. Citroën heeft tegenwoordig een breed en gevarieerd gamma moderne modellen, zoals de C1, C3, C3 Aircross SUV, C4, C4 Cactus, C5 Aircross SUV personenwagens en de Berlingo, de compacte Jumpy en de Jumper bedrijfswagens. Ook op het gebied van de plug-in hybride auto’s en de meer recentere volledig elektrische auto’s groeit het aanbod nog dagelijks, zoals de C5 Aircross Hybrid en de Berlingo Electric. Citroën onderscheidt zich al ruim een eeuw door zijn futuristische modellen, moderne techniek en uitstekende comfort. Denk daarbij aan de legendarische Citroën DS en de bekende en bijzondere Citroën CV, ook wel lelijke eend genoemd. Ook vandaag de dag is dit Franse merk nog steeds populair bij zowel jong en oud onder het motto: “Citroën, with you.” Wilt u binnenkort ook een nieuwe Citroën personenwagen of bedrijfswagen leasen, kopen of misschien financieren, blader dan eens in de Citroën online promo folder of brochure op onze site voor alle modellen, kleuren en promoties of maak online een afspraak voor  proefrit bij de Citroën-verdeler in uw buurt. Alle informatie over de Citroën-dealers, de openingsuren, de brochures en de webshop kunt u vinden op: www.citroen.be/nl


Alle Citroën promoties

We hebben alle Citroën aanbiedingen en acties verzameld die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met hoge kortingen. Ze zijn vaak ook online te koop. Bekijk Promotiez.be en vind de goedkoopste Citroën aanbieding. Zo bespaart u veel geld op uw aankopen. Meer informatie over de winkels waar uw Citroën aan de laagste prijs verkrijgbaar is met adressen, openingsuren en verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vindt u in het winkeloverzicht.

Staat er een Citroën promotie in de folder van volgende week?

Wanneer is Citroën in de aanbieding? of "Ik wil weten of Citroën volgende week in de aanbieding is?" Deze vragen worden vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Promotiez.be altijd als eerste de nieuwste folders van volgende week, zodat u weet wat u kan verwachten. Houd onze website in de gaten om te kijken of een Citroën in de folder van volgende week staat. Let er hierbij op dat sommige promoties alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Citroën volgende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Citroën in de aanbieding volgende week? Veel producten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels daarom kan het praktisch zijn om Citroën aanbiedingen te vergelijken. Zo heeft u altijd de beste deal!

Veelgestelde vragen over Citroën

Waar kan ik Citroën promoties vinden?

Om Citroën promoties te vinden bent u op Promotiez.be aan het juiste adres. Op onze website vindt u verschillende folders van winkels zoals Bol.com en vergelijkbare winkels met interessante aanbiedingen en promoties. Ga naar 'folders' en klik op uw favoriete winkel.

close-icon close-icon

Waar kan ik Citroën kopen?

Citroën is op diverse plekken te koop. U kan Citroën kopen in een winkel zoals Bol.com. Om meer vergelijkbare winkels te vinden, gaat u naar 'categorieën'.

close-icon close-icon

Hoeveel kost Citroën bij Bol.com?

Hierboven vindt u de prijs van Citroën bij Bol.com. Om goedkopere of vergelijkbare aanbiedingen te vinden kunt u op deze pagina vergelijken met andere Bol.com aanbiedingen.

close-icon close-icon

Welke aanbiedingen zijn vergelijkbaar met Citroën in promotie?

Enkele vergelijkbare aanbiedingen van Citroën, zijn de promoties te vinden in de bovenstaande folders. Bij categorieën vindt u ook meer vergelijkbare winkels met vergelijkbare producten.

close-icon close-icon

Hoe vind ik Citroën aan de laagste prijs?

Om Citroën aan de laagste prijs te vinden, bekijkt u best een folder op deze website om de laatste promoties te zien. Zo vindt u interessante aanbiedingen en bent u er zeker van dat u Citroën aan de laagste prijs aankoopt. Op deze pagina kunt de beste Citroën promoties vergelijken.

close-icon close-icon

Kan ik Citroën in uitverkoop vinden?

Om Citroën in uitverkoop te vinden zit u alvast goed op deze pagina, waar u de huidige Citroën promoties kunt vinden en met elkaar vergelijken. Voor een uitverkoop van Citroën kunt u best naar de website gaan van een winkel die Citroën aanbiedt. Bij categorieën kunt u verschillende winkels vinden die Citroën verkopen.

close-icon close-icon

Heb ik een kortingscode nodig voor Citroën promoties?

Om te weten of u een kortingscode nodig heeft voor een Citroën promotie neemt u best een kijkje in de folder of op de website waar u Citroën wilt aankopen. De meeste promoties op onze website kunt u zonder kortingscode verkrijgen.

close-icon close-icon

Citroën, ook online verkrijgbaar?

Normaal gesproken is Citroën ook online verkrijgbaar. Afhankelijk van de winkel waar u de aankoop zal doen. Bij Bol.com bijvoorbeeld, kunt u Citroën alvast online verkrijgen. Meer informatie vindt u vaak op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon

Citroën kopen bij Bol.com, een goed idee?

Bij Bol.com kunt u kwaliteitsvolle producten vinden. Citroën kopen bij Bol.com is dus zeker een goed idee, maar om te vergelijken of om te zoeken naar eventuele goedkopere Citroën aanbiedingen, kunt u op deze pagina vergelijken.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag of klacht over Citroën, wie moet ik contacteren?

Als u een klacht of een vraag heeft over Citroën dan kan u het beste contact opnemen met de winkel waar u het product gekocht heeft. Die contactgegevens vindt u meestal gemakkelijk terug op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon
Toon alle...

Citroën kortingen

🛍️ Citroën promoties: 6
🏷️ Winkels: 5
🚀 Hoogste korting: € 1,68
🎯 Laagste prijs: € 1,89
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw