Zalm met taboulé

Geldig: 30 jul. t/m 6 aug.
Deze promotie is verlopen!

Folders met Zalm met taboulé promoties

Colruyt
Colruyt

Zalm met taboulé

Deze promotie is verlopen!
€ 13,90
Actuele Zalm met taboulé aanbieding bij Colruyt van 30-07 t/m 6-08.
Geldig: 30 jul. t/m 6 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Colruyt folder of Colruyt website zijn leidend.
Laatste update: 07-08-21

Zalm met taboulé promotie en online acties uit de actuele Colruyt folder

Deze Zalm met taboulé is nu in de aanbieding bij Colruyt. Bekijk ook de actuele Colruyt folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Zalm met taboulé online via Colruyt website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Zalm met taboulé aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Zalm met taboulé promotie in de Colruyt folder van volgende week?

Wanneer is Zalm met taboulé in de aanbieding? of "ik wil weten of Zalm met taboulé volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Zalm met taboulé in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Zalm met taboulé komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Zalm met taboulé in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Colruyt reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.