Koekjes 1 kg

Geldig: 5 aug. t/m 11 aug.
Deze promotie is verlopen!
Delhaize
Delhaize

Koekjes 1 kg

Deze promotie is verlopen!
€ 3,83
Actuele Koekjes 1 kg promotie bij Delhaize uit de folder van 5-08 t/m 11-08.
Geldig: 5 aug. t/m 11 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Delhaize folder of Delhaize website zijn leidend.
Laatste update: 12-08-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Delhaize folder
Nieuw

Delhaize folder

Over 2 dagen geldig

Koekjes 1 kg promotie en online acties uit de actuele Delhaize folder

Deze Koekjes 1 kg is nu in de aanbieding bij Delhaize. Bekijk ook de actuele Delhaize folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Koekjes 1 kg online via Delhaize website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Koekjes 1 kg aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Koekjes 1 kg promotie in de Delhaize folder van volgende week?

Wanneer is Koekjes 1 kg in de aanbieding? of "ik wil weten of Koekjes 1 kg volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Koekjes 1 kg in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Koekjes 1 kg komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Koekjes 1 kg in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Delhaize reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.