De scheermesjes

Geldig: 14 jul. t/m 27 jul.
Deze promotie is verlopen!
Di
Di

De scheermesjes

Deze promotie is verlopen!
€ 17,99
€ 12,99
Actuele De scheermesjes promotie bij Di uit de folder van 14-07 t/m 27-07.
Geldig: 14 jul. t/m 27 jul.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Di folder of Di website zijn leidend.
Laatste update: 28-07-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Di folder
Tip

Di folder

Nog 23 dagen geldig

De scheermesjes promotie en online acties uit de actuele Di folder

Deze De scheermesjes is nu in de aanbieding bij Di. Bekijk ook de actuele Di folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel De scheermesjes online via Di website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste De scheermesjes aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een De scheermesjes promotie in de Di folder van volgende week?

Wanneer is De scheermesjes in de aanbieding? of "ik wil weten of De scheermesjes volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of De scheermesjes in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is De scheermesjes komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is De scheermesjes in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Di reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.