Download de gratis app met 900+ winkels

Lenor maakt je was proper en is nu veel goedkoper!

Lenor is een merk dat vooral bekend is voor zijn extra zachte en lekker ruikende wasverzachter en geurboosters, maar het heeft ook verschillende wasmiddelen voor een heerlijk schone was. Lenor is te verkrijgen in verschillende geuren wat je was doen leuker maakt. Heb je liever dat je was ruikt naar bloemen, fresh air,.. of iets helemaal anders bekijk dan zeker de uitgebreide collectie van Lenor. Omdat het leven duurder en duurder wordt hebben wij op deze pagina verschillende kortingen van verschillende winkels die Lenor in de aanbieding hebben staan hierop gezet. Zo kan u deze kortingen vergelijken en voor de beste korting kiezen. De kortingen kunnen zijn 1+1 gratis, 2+1 gratis, 50 procent korting,... Wij zetten geregeld nieuwe kortingen op deze pagina van Lenor, zodat u op de hoogte blijft van de beste aanbiedingen. Check daarom af en toe deze pagina.

Alle Lenor promoties

We hebben alle Lenor aanbiedingen en acties verzameld die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met hoge kortingen. Ze zijn vaak ook online te koop. Bekijk Promotiez.be en vind de goedkoopste Lenor aanbieding. Zo bespaart u veel geld op uw aankopen. Meer informatie over de winkels waar uw Lenor aan de laagste prijs verkrijgbaar is met adressen, openingsuren en verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vindt u in het winkeloverzicht.

Staat er een Lenor promotie in de folder van volgende week?

Wanneer is Lenor in de aanbieding? of "Ik wil weten of Lenor volgende week in de aanbieding is?" Deze vragen worden vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Promotiez.be altijd als eerste de nieuwste folders van volgende week, zodat u weet wat u kan verwachten. Houd onze website in de gaten om te kijken of een Lenor in de folder van volgende week staat. Let er hierbij op dat sommige promoties alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Lenor volgende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Lenor in de aanbieding volgende week? Veel producten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels daarom kan het praktisch zijn om Lenor aanbiedingen te vergelijken. Zo heeft u altijd de beste deal!

Veelgestelde vragen over Lenor

Waar kan ik Lenor promoties vinden?

Om Lenor promoties te vinden bent u op Promotiez.be aan het juiste adres. Op onze website vindt u verschillende folders van winkels zoals Intermarché en vergelijkbare winkels met interessante aanbiedingen en promoties. Ga naar 'folders' en klik op uw favoriete winkel.

close-icon close-icon

Waar kan ik Lenor kopen?

Lenor is op diverse plekken te koop. U kan Lenor kopen in een winkel zoals Intermarché. Om meer vergelijkbare winkels te vinden, gaat u naar 'categorieën'.

close-icon close-icon

Hoeveel kost Lenor bij Intermarché?

Hierboven vindt u de prijs van Lenor bij Intermarché. Om goedkopere of vergelijkbare aanbiedingen te vinden kunt u op deze pagina vergelijken met andere Intermarché aanbiedingen.

close-icon close-icon

Welke aanbiedingen zijn vergelijkbaar met Lenor in promotie?

Enkele vergelijkbare aanbiedingen van Lenor, zijn de promoties te vinden in de bovenstaande folders. Bij categorieën vindt u ook meer vergelijkbare winkels met vergelijkbare producten.

close-icon close-icon

Hoe vind ik Lenor aan de laagste prijs?

Om Lenor aan de laagste prijs te vinden, bekijkt u best een folder op deze website om de laatste promoties te zien. Zo vindt u interessante aanbiedingen en bent u er zeker van dat u Lenor aan de laagste prijs aankoopt. Op deze pagina kunt de beste Lenor promoties vergelijken.

close-icon close-icon

Kan ik Lenor in uitverkoop vinden?

Om Lenor in uitverkoop te vinden zit u alvast goed op deze pagina, waar u de huidige Lenor promoties kunt vinden en met elkaar vergelijken. Voor een uitverkoop van Lenor kunt u best naar de website gaan van een winkel die Lenor aanbiedt. Bij categorieën kunt u verschillende winkels vinden die Lenor verkopen.

close-icon close-icon

Heb ik een kortingscode nodig voor Lenor promoties?

Om te weten of u een kortingscode nodig heeft voor een Lenor promotie neemt u best een kijkje in de folder of op de website waar u Lenor wilt aankopen. De meeste promoties op onze website kunt u zonder kortingscode verkrijgen.

close-icon close-icon

Lenor, ook online verkrijgbaar?

Normaal gesproken is Lenor ook online verkrijgbaar. Afhankelijk van de winkel waar u de aankoop zal doen. Bij Intermarché bijvoorbeeld, kunt u Lenor alvast online verkrijgen. Meer informatie vindt u vaak op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon

Lenor kopen bij Intermarché, een goed idee?

Bij Intermarché kunt u kwaliteitsvolle producten vinden. Lenor kopen bij Intermarché is dus zeker een goed idee, maar om te vergelijken of om te zoeken naar eventuele goedkopere Lenor aanbiedingen, kunt u op deze pagina vergelijken.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag of klacht over Lenor, wie moet ik contacteren?

Als u een klacht of een vraag heeft over Lenor dan kan u het beste contact opnemen met de winkel waar u het product gekocht heeft. Die contactgegevens vindt u meestal gemakkelijk terug op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon
Toon alle...

Lenor kortingen

🛍️ Lenor promoties: 14
🏷️ Winkels: 9
🚀 Hoogste korting: € 37,98
🎯 Laagste prijs: € 3,93
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw