-25%
ALDI
ALDI

Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g

€ 6,45
€ 4,84
Actuele Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g promotie bij ALDI uit de folder van 20-09 t/m 25-09.
Geldig: 20 sep. t/m 25 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de ALDI folder of ALDI website zijn leidend.
Laatste update: 14-09-21
Bekijk in de folder
Actuele ALDI folder
Tip

Aldi folder

Nog 2 dagen geldig

Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g promotie en online acties uit de actuele ALDI folder

Deze Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g is nu in de aanbieding bij ALDI. Bekijk ook de actuele ALDI folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g online via ALDI website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g promotie in de ALDI folder van volgende week?

Wanneer is Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g in de aanbieding? of "ik wil weten of Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Lion Ontbijtgranen, Maxipack 675g in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe ALDI reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.