Kitkat en lion

Geldig: 14 sep. t/m 21 sep.
Deze promotie is verlopen!

Folders met Kitkat en lion promoties

Kruidvat
Kruidvat

Kitkat en lion

Deze promotie is verlopen!
€ 0,99
Actuele Kitkat en lion promotie bij Kruidvat uit de folder van 14-09 t/m 21-09.
Geldig: 14 sep. t/m 21 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Kruidvat folder of Kruidvat website zijn leidend.
Laatste update: 22-09-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Kruidvat folder
Tip

Kruidvat folder

Nog 2 dagen geldig

Kitkat en lion promotie en online acties uit de actuele Kruidvat folder

Deze Kitkat en lion is nu in de aanbieding bij Kruidvat. Bekijk ook de actuele Kruidvat folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Kitkat en lion online via Kruidvat website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Kitkat en lion aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Kitkat en lion promotie in de Kruidvat folder van volgende week?

Wanneer is Kitkat en lion in de aanbieding? of "ik wil weten of Kitkat en lion volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Kitkat en lion in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Kitkat en lion komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Kitkat en lion in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Kruidvat reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.