Intermarché
Intermarché

Plakjes kip

€ 5,70
Actuele Plakjes kip promotie bij Intermarché uit de folder van 14-09 t/m 21-09.
Geldig: 14 sep. t/m 21 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Intermarché folder of Intermarché website zijn leidend.
Laatste update: 14-09-21
Bekijk in de folder
Actuele Intermarché folder
Nieuw

Intermarché folder

Nog 5 dagen geldig

Plakjes kip promotie en online acties uit de actuele Intermarché folder

Deze Plakjes kip is nu in de aanbieding bij Intermarché. Bekijk ook de actuele Intermarché folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Plakjes kip online via Intermarché website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Plakjes kip aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Plakjes kip promotie in de Intermarché folder van volgende week?

Wanneer is Plakjes kip in de aanbieding? of "ik wil weten of Plakjes kip volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Plakjes kip in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Plakjes kip komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Plakjes kip in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Intermarché reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.