Wijn van de maand

Geldig: 4 aug. t/m 10 aug.
Deze promotie is verlopen!

Folders met Wijn van de maand promoties

Match
Match

Wijn van de maand

Deze promotie is verlopen!
€ 7,49
€ 5,99
Actuele Wijn van de maand promotie bij Match uit de folder van 4-08 t/m 10-08.
Geldig: 4 aug. t/m 10 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Match folder of Match website zijn leidend.
Laatste update: 11-08-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Match folder
Tip

Match folder

Nog 2 dagen geldig

Wijn van de maand promotie en online acties uit de actuele Match folder

Deze Wijn van de maand is nu in de aanbieding bij Match. Bekijk ook de actuele Match folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Wijn van de maand online via Match website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Wijn van de maand aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Wijn van de maand promotie in de Match folder van volgende week?

Wanneer is Wijn van de maand in de aanbieding? of "ik wil weten of Wijn van de maand volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Wijn van de maand in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Wijn van de maand komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Wijn van de maand in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Match reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.