Download de gratis app met 900+ winkels

Elke dag lekker eten met Knorr!

Knorr heeft een zeer uitgebreide en heerlijke collectie van verschillende etenswaren die gemakkelijk en snel te bereiden zijn. Knorr beschikt over verschillende soorten sauzen zoals een kerriesaus of een peper roomsaus. Ook kan je bij Knorr kiezen tussen verschillende soorten bouillon zoals een vleesbouillon of een bouillon gemaakt van groenten. Voor je eten heel gemakkelijk een goede kruiding te kunnen geven, heeft Knorr een collectie van verschillende soorten kruidenpakketten voor iedereen zijn eigen smaak. Zin in een lekkere, warme en snelle snack? Kies dan voor de snackpotjes van Knorr. Door deze pagina af en toe te checken blijf jij op de hoogte van verschillende kortingen in verschillende winkels van Knorr producten. Zo kan je aan de laagste prijs elke dag lekker eten! Want lekker eten moet niet altijd duur zijn. Deze kortingen kunnen altijd anders zijn, bekijk daarom regelmatig deze pagina voor Knorr aan de laagste en beste prijs.

Alle Knorr promoties

We hebben alle Knorr aanbiedingen en acties verzameld die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met hoge kortingen. Ze zijn vaak ook online te koop. Bekijk Promotiez.be en vind de goedkoopste Knorr aanbieding. Zo bespaart u veel geld op uw aankopen. Meer informatie over de winkels waar uw Knorr aan de laagste prijs verkrijgbaar is met adressen, openingsuren en verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vindt u in het winkeloverzicht.

Staat er een Knorr promotie in de folder van volgende week?

Wanneer is Knorr in de aanbieding? of "Ik wil weten of Knorr volgende week in de aanbieding is?" Deze vragen worden vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Promotiez.be altijd als eerste de nieuwste folders van volgende week, zodat u weet wat u kan verwachten. Houd onze website in de gaten om te kijken of een Knorr in de folder van volgende week staat. Let er hierbij op dat sommige promoties alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Knorr volgende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Knorr in de aanbieding volgende week? Veel producten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels daarom kan het praktisch zijn om Knorr aanbiedingen te vergelijken. Zo heeft u altijd de beste deal!

Veelgestelde vragen over Knorr

Waar kan ik Knorr promoties vinden?

Om Knorr promoties te vinden bent u op Promotiez.be aan het juiste adres. Op onze website vindt u verschillende folders van winkels zoals Intermarché en vergelijkbare winkels met interessante aanbiedingen en promoties. Ga naar 'folders' en klik op uw favoriete winkel.

close-icon close-icon

Waar kan ik Knorr kopen?

Knorr is op diverse plekken te koop. U kan Knorr kopen in een winkel zoals Intermarché. Om meer vergelijkbare winkels te vinden, gaat u naar 'categorieën'.

close-icon close-icon

Hoeveel kost Knorr bij Intermarché?

Hierboven vindt u de prijs van Knorr bij Intermarché. Om goedkopere of vergelijkbare aanbiedingen te vinden kunt u op deze pagina vergelijken met andere Intermarché aanbiedingen.

close-icon close-icon

Welke aanbiedingen zijn vergelijkbaar met Knorr in promotie?

Enkele vergelijkbare aanbiedingen van Knorr, zijn de promoties te vinden in de bovenstaande folders. Bij categorieën vindt u ook meer vergelijkbare winkels met vergelijkbare producten.

close-icon close-icon

Hoe vind ik Knorr aan de laagste prijs?

Om Knorr aan de laagste prijs te vinden, bekijkt u best een folder op deze website om de laatste promoties te zien. Zo vindt u interessante aanbiedingen en bent u er zeker van dat u Knorr aan de laagste prijs aankoopt. Op deze pagina kunt de beste Knorr promoties vergelijken.

close-icon close-icon

Kan ik Knorr in uitverkoop vinden?

Om Knorr in uitverkoop te vinden zit u alvast goed op deze pagina, waar u de huidige Knorr promoties kunt vinden en met elkaar vergelijken. Voor een uitverkoop van Knorr kunt u best naar de website gaan van een winkel die Knorr aanbiedt. Bij categorieën kunt u verschillende winkels vinden die Knorr verkopen.

close-icon close-icon

Heb ik een kortingscode nodig voor Knorr promoties?

Om te weten of u een kortingscode nodig heeft voor een Knorr promotie neemt u best een kijkje in de folder of op de website waar u Knorr wilt aankopen. De meeste promoties op onze website kunt u zonder kortingscode verkrijgen.

close-icon close-icon

Knorr, ook online verkrijgbaar?

Normaal gesproken is Knorr ook online verkrijgbaar. Afhankelijk van de winkel waar u de aankoop zal doen. Bij Intermarché bijvoorbeeld, kunt u Knorr alvast online verkrijgen. Meer informatie vindt u vaak op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon

Knorr kopen bij Intermarché, een goed idee?

Bij Intermarché kunt u kwaliteitsvolle producten vinden. Knorr kopen bij Intermarché is dus zeker een goed idee, maar om te vergelijken of om te zoeken naar eventuele goedkopere Knorr aanbiedingen, kunt u op deze pagina vergelijken.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag of klacht over Knorr, wie moet ik contacteren?

Als u een klacht of een vraag heeft over Knorr dan kan u het beste contact opnemen met de winkel waar u het product gekocht heeft. Die contactgegevens vindt u meestal gemakkelijk terug op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon
Toon alle...

Knorr kortingen

🛍️ Knorr promoties: 4
🏷️ Winkels: 3
🚀 Hoogste korting: € 3,50
🎯 Laagste prijs: € 5,50
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw