Dettol promoties

non-favorite-icon favorite-icon

3 Dettol aanbiedingen die vandaag geldig zijn. Sorteer op 'laagste prijs' en vind het goedkoopste product. Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan de vergelijkbare promoties.

Download de gratis app met 900+ winkels

Geef bacteriën geen kans met Dettol!

Het is belangrijk om een schoon en bacterievrij huis te hebben om ziektes te kunnen vermijden. Dit is zeker belangrijker geworden de laatste jaren met het coronavirus in het land. Daarvoor kan je Dettol gebruiken in je dagelijkse/ wekelijkse kuisroutine. Dettol houdt je huis hygiënisch met de allesreiniger die je kan kopen in verschillende geuren. Ook heeft Dettol een badkamerreiniger voor een gemakkelijke verwijdering van kalkaanslag en zeepresten. Belangrijk is om voldoende je handen te wassen voor jezelf te beschermen tegen ziektes, daarom heeft Dettol een handzeep die je kan verkrijgen in verschillende geuren. Wij vinden het belangrijk dat jij de Dettol producten kan aankopen tegen een betere prijs. Houd daarom deze pagina in de gaten want hierop zetten wij verschillende kortingen van verschillende winkels die Dettol in de aanbieding hebben. Zodat jij enkel de beste korting aan de laagste prijs moet uitzoeken. Dit kunnen aanbiedingen zijn van 1+1 gratis, 50% afslag,... en nog veel meer!

Alle Dettol promoties

We hebben alle Dettol aanbiedingen en acties verzameld die vandaag geldig zijn. Deze staan vaak in de folder met hoge kortingen. Ze zijn vaak ook online te koop. Bekijk Promotiez.be en vind de goedkoopste Dettol aanbieding. Zo bespaart u veel geld op uw aankopen. Meer informatie over de winkels waar uw Dettol aan de laagste prijs verkrijgbaar is met adressen, openingsuren en verzendvoorwaarden, zoals informatie over gratis verzending vindt u in het winkeloverzicht.

Staat er een Dettol promotie in de folder van volgende week?

Wanneer is Dettol in de aanbieding? of "Ik wil weten of Dettol volgende week in de aanbieding is?" Deze vragen worden vaak gesteld, omdat veel mensen (boodschappen)lijstjes maken die gebaseerd zijn op aanbiedingen. Daarom plaatsen we op Promotiez.be altijd als eerste de nieuwste folders van volgende week, zodat u weet wat u kan verwachten. Houd onze website in de gaten om te kijken of een Dettol in de folder van volgende week staat. Let er hierbij op dat sommige promoties alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en NIET online!

Is Dettol volgende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Dettol in de aanbieding volgende week? Veel producten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels daarom kan het praktisch zijn om Dettol aanbiedingen te vergelijken. Zo heeft u altijd de beste deal!

Veelgestelde vragen over Dettol

Waar kan ik Dettol promoties vinden?

Om Dettol promoties te vinden bent u op Promotiez.be aan het juiste adres. Op onze website vindt u verschillende folders van winkels zoals Yess en vergelijkbare winkels met interessante aanbiedingen en promoties. Ga naar 'folders' en klik op uw favoriete winkel.

close-icon close-icon

Waar kan ik Dettol kopen?

Dettol is op diverse plekken te koop. U kan Dettol kopen in een winkel zoals Yess. Om meer vergelijkbare winkels te vinden, gaat u naar 'categorieën'.

close-icon close-icon

Hoeveel kost Dettol bij Yess?

Hierboven vindt u de prijs van Dettol bij Yess. Om goedkopere of vergelijkbare aanbiedingen te vinden kunt u op deze pagina vergelijken met andere Yess aanbiedingen.

close-icon close-icon

Welke aanbiedingen zijn vergelijkbaar met Dettol in promotie?

Enkele vergelijkbare aanbiedingen van Dettol, zijn de promoties te vinden in de bovenstaande folders. Bij categorieën vindt u ook meer vergelijkbare winkels met vergelijkbare producten.

close-icon close-icon

Hoe vind ik Dettol aan de laagste prijs?

Om Dettol aan de laagste prijs te vinden, bekijkt u best een folder op deze website om de laatste promoties te zien. Zo vindt u interessante aanbiedingen en bent u er zeker van dat u Dettol aan de laagste prijs aankoopt. Op deze pagina kunt de beste Dettol promoties vergelijken.

close-icon close-icon

Kan ik Dettol in uitverkoop vinden?

Om Dettol in uitverkoop te vinden zit u alvast goed op deze pagina, waar u de huidige Dettol promoties kunt vinden en met elkaar vergelijken. Voor een uitverkoop van Dettol kunt u best naar de website gaan van een winkel die Dettol aanbiedt. Bij categorieën kunt u verschillende winkels vinden die Dettol verkopen.

close-icon close-icon

Heb ik een kortingscode nodig voor Dettol promoties?

Om te weten of u een kortingscode nodig heeft voor een Dettol promotie neemt u best een kijkje in de folder of op de website waar u Dettol wilt aankopen. De meeste promoties op onze website kunt u zonder kortingscode verkrijgen.

close-icon close-icon

Dettol, ook online verkrijgbaar?

Normaal gesproken is Dettol ook online verkrijgbaar. Afhankelijk van de winkel waar u de aankoop zal doen. Bij Yess bijvoorbeeld, kunt u Dettol alvast online verkrijgen. Meer informatie vindt u vaak op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon

Dettol kopen bij Yess, een goed idee?

Bij Yess kunt u kwaliteitsvolle producten vinden. Dettol kopen bij Yess is dus zeker een goed idee, maar om te vergelijken of om te zoeken naar eventuele goedkopere Dettol aanbiedingen, kunt u op deze pagina vergelijken.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag of klacht over Dettol, wie moet ik contacteren?

Als u een klacht of een vraag heeft over Dettol dan kan u het beste contact opnemen met de winkel waar u het product gekocht heeft. Die contactgegevens vindt u meestal gemakkelijk terug op de website van de desbetreffende winkel.

close-icon close-icon
Toon alle...

Dettol kortingen

🛍️ Dettol promoties: 3
🏷️ Winkels: 2
🚀 Hoogste korting: € 0,70
🎯 Laagste prijs: € 2,79
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw