Jumbo
Jumbo

Aardappelen

€ 1,00
Actuele Aardappelen promotie bij Jumbo uit de folder van 13-10 t/m 20-10.
Geldig: 13 okt. t/m 20 okt.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Jumbo folder of Jumbo website zijn leidend.
Laatste update: 13-10-21
Bekijk in de folder
Actuele Jumbo folder

Jumbo folder - 1 euro aanbiedingen

Nog 23 dagen geldig

Aardappelen promotie en online acties uit de actuele Jumbo folder

Deze Aardappelen is nu in de aanbieding bij Jumbo. Bekijk ook de actuele Jumbo folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Aardappelen online via Jumbo website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Aardappelen aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Aardappelen promotie in de Jumbo folder van volgende week?

Wanneer is Aardappelen in de aanbieding? of "ik wil weten of Aardappelen volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Aardappelen in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Aardappelen komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Aardappelen in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Jumbo reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.