Servetten 24 cm 2 lagen

Geldig: 1 aug. t/m 31 aug.
Deze promotie is verlopen!
METRO
METRO

Servetten 24 cm 2 lagen

Deze promotie is verlopen!
€ 5,08
€ 4,32
Actuele Servetten 24 cm 2 lagen promotie bij METRO uit de folder van 1-08 t/m 31-08.
Geldig: 1 aug. t/m 31 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de METRO folder of METRO website zijn leidend.
Laatste update: 01-09-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele METRO folder

METRO wijnselectie folder

Nog 4 maanden geldig

Servetten 24 cm 2 lagen promotie en online acties uit de actuele METRO folder

Deze Servetten 24 cm 2 lagen is nu in de aanbieding bij METRO. Bekijk ook de actuele METRO folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Servetten 24 cm 2 lagen online via METRO website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Servetten 24 cm 2 lagen aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Servetten 24 cm 2 lagen promotie in de METRO folder van volgende week?

Wanneer is Servetten 24 cm 2 lagen in de aanbieding? of "ik wil weten of Servetten 24 cm 2 lagen volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Servetten 24 cm 2 lagen in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Servetten 24 cm 2 lagen komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Servetten 24 cm 2 lagen in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe METRO reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.