Watermelon XXL 12kg

Geldig: 9 aug. t/m 14 aug.
Deze promotie is verlopen!
Lidl
Lidl

Watermelon XXL 12kg

Deze promotie is verlopen!
€ 5,99
Actuele Watermelon XXL 12kg promotie bij Lidl uit de folder van 9-08 t/m 14-08.
Geldig: 9 aug. t/m 14 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 15-08-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Lidl folder
Nieuw

Lidl folder

Over 4 dagen geldig

Watermelon XXL 12kg promotie en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Watermelon XXL 12kg is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Watermelon XXL 12kg online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Watermelon XXL 12kg aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Watermelon XXL 12kg promotie in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Watermelon XXL 12kg in de aanbieding? of "ik wil weten of Watermelon XXL 12kg volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Watermelon XXL 12kg in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Watermelon XXL 12kg komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Watermelon XXL 12kg in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.